De Victoria's Angels in 2018.
Volledig scherm
De Victoria's Angels in 2018. © Photo News

Victoria’s Secret stopt definitief met de Angels en ruilt ze in voor ‘echte vrouwen’

Lingeriemerk Victoria’s Secret heeft aangekondigd dat ze niet langer met de ‘Angels’ zullen werken, en vanaf nu voor ‘echte vrouwen’ kiezen als gezicht van hun merk. Zeven dames maken al deel uit van wat het label het ‘VS Collective’ doopt, waaronder actrice en zakenvrouw Priyanka Chopra en voetbalspeelster en LGBTQ+-activiste Megan Rapinoe. Het nieuws doet veel stof opwaaien. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Vrouwenhaat, mishandeling en seksueel geweld: onthutsend rapport doet Victoria's Secret wankelen
  Celebrities

  Vrouwen­haat, mishande­ling en seksueel geweld: onthutsend rapport doet Victoria's Secret wankelen

  Jarenlang werd Victoria’s Secret geassocieerd met sensuele vrouwelijkheid. De catalogus en modeshows van het lingeriemerk waren razend populair, voor de modellen betekende de titel van ‘Angel’ meteen een garantie op het sterrendom. Maar achter de schermen van het bedrijf waren machtige mannen verantwoordelijk voor een diepgewortelde cultuur van vrouwenhaat, mishandeling en seksuele intimidatie. Dat schrijft The New York Times in een vernietigend rapport op basis van interviews met meer dan 30 huidige en voormalige leidinggevenden, werknemers en modellen, evenals confidentiële documenten en gerechtelijke dossiers.