Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Vet lastig: waarom ons kapsel nu sneller glimt en wat je eraan kan doen

Hoe vettiger, hoe prettiger. Maar niet als het om je haardos gaat. Nochtans is het normaal dat we in deze tijd van het jaar allemaal wat meer last hebben van de thuiswerkcoupe: doffe haren die sneller vet lijken. Hoe komt dat? En vooral: wat kan je eraan doen? Kapper Stijl Pellegrims geeft advies. “Gebruik twee borstels: eentje voor de dagen waarop je haar net gewassen is, en eentje voor de dagen ertussen in.”

0 reacties

 1. Zo kopieer je de signature look van creatieve bosslady Deborah Didi: “Ik ben geen meisje-meisje, geef mij maar comfort in plaats van sexiness”

  Zo kopieer je de signature look van creatieve bosslady Deborah Didi: “Ik ben geen meis­je-meis­je, geef mij maar comfort in plaats van sexiness”

  Allemaal goed en wel, trends volgen. Nog leuker is het om een eigen, herkenbare stijl te ontwikkelen. Iemand die er met succes in geslaagd is: Deborah Didi (35). Deze creatieve bosslady en grafisch ontwerper weet perfect te balanceren tussen stoer en klassevol. Aan de hand van één van haar signature looks, vertelt ze welke stijlgeheimen haar definiëren. We stelden haar enkele gerichte vragen.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw