Jennifer Lopez op de Versace-show tijdens de Milaan Fashion Week 2019 waar ze een vernieuwde versie van de iconische jurk uit 2000 draagt die gekopieerd werd door Fashion Nova.
Volledig scherm
Jennifer Lopez op de Versace-show tijdens de Milaan Fashion Week 2019 waar ze een vernieuwde versie van de iconische jurk uit 2000 draagt die gekopieerd werd door Fashion Nova. © Photo News

Versace klaagt bedrijf aan wegens kopie iconische J.Lo-jurk

Versace heeft het helemaal gehad met de copycat-fratsen van het Amerikaanse modebedrijf Fashion Nova. Zo zou het merk hun ontwerpen zonder gêne kopiëren om daarna via hun website te verkopen. Vooral om de kopie van de iconische groene jurk die zangeres Jennifer Lopez droeg op Grammy’s in 2000 en nog een nieuwe versie van droeg op de modeweek van Milaan dit jaar, zorgt voor veel ongenoegen bij het Italiaanse modehuis.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil