Vandaag, 8 juni, is het World Oceans Day.
Volledig scherm
Vandaag, 8 juni, is het World Oceans Day. © Getty Images

Vandaag is World Oceans Day: 9 x prachtige badmode die ook lief is voor de planeet

Elk jaar staan we op World Oceans Day even stil bij het belang van zeeën en oceanen. Want die zijn de longen van onze planeet. Ze voorzien het merendeel van de zuurstof die we nodig hebben om te kunnen ademen. Goed zorg dragen voor die longen is nu, meer dan ooit, essentieel. En badmode kan daarbij helpen.

  1. Van pofmouwen tot imkerhoeden: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    Van pofmouwen tot imkerhoe­den: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    In september was het weer ‘fashion month’: een maand waarin alle bekende designers hun collecties voor aankomende seizoenen tonen in grote wereldsteden. De New York Fashion Week mocht de spits afbijten, gevolgd door Londen en Milaan. Het gezegde luidt: save the best for last. Daarom wordt Parijs elk jaar bewaard als dessertje, om de modemaand met een knaller af te sluiten. Dit jaar was dat niet anders. Neem een kijkje achter de schermen van de Paris Fashion Week en ontdek welke trends er binnenkort misschien in jouw kleerkast hangen.
  2. Zou jij pre-owned beauty of tweedehands cosmetica kopen? “Zodra de initiële shock verteerd is, lijkt het niet eens zo vergezocht”

    Zou jij pre-owned beauty of tweede­hands cosmetica kopen? “Zodra de initiële shock verteerd is, lijkt het niet eens zo vergezocht”

    Vintage is in. Het is duurzaam, beter voor het milieu en – laten we eerlijk zijn – je bankrekening. Maar ook tweedehands cosmetica zijn aan een opmars bezig. Hoe komt dat? En vooral: hoe veilig is het? “Als je het écht wil proberen, koop je best minerale producten, liefst in poedervorm. Die zijn een slechte voedingsbodem voor bacteriën en virussen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement