Suleika Mueller - Lisandro Suriel
Volledig scherm
© Suleika Mueller - Lisandro Suriel

Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

Vandaag, vrijdag 19 november, begint de zesde editie van het Photo Vogue Festival. Het is het eerste modefestival met een focus op zowel het ethische als het schone: het vertelt namelijk beeldend de verhalen van mensen uit verschillende gemarginaliseerde culturen van over de hele wereld. Goed nieuws: het vindt zowel fysiek in Milaan als digitaal plaats, dus jij kan het dit weekend gratis vanuit je luie zetel bekijken. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Make-upartiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautygeheimen: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Ma­ke-upar­tiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautyge­hei­men: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Make-upartiest, haarstylist en influencer Nanja Massy (33) is al lang geen onbekende meer. Ze houdt haar 37.000 volgers op Instagram zoet met all things beauty, maar deinst er ook niet voor terug om een tipje van de sluier op te lichten van haar dagelijkse leven als kersverse mama. Aan ons verklapt ze haar drie meest verrassende inzichten over huidverzorging. “Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter, daarmee accentueer je de mooiste deeltjes van je gelaat.”