@crystalmccarty.hair en @formhairstudiofl op Instagram
Volledig scherm
© @crystalmccarty.hair en @formhairstudiofl op Instagram

Van ‘silver vixens’ tot titanium: In 2021 is grijs haar officieel hip, bewijst nieuwe populaire haarkleur

‘Titanium’: volgens haarexperts en trendsetters op sociale media is het de komende maanden de meest gegeerde haarkleur. Denk aan een levendig lichtgrijs met blauwe of paarse ondertonen. Nog een bewijs, na de #greyhairdontcare-trend, dat grijs haar dit jaar zijn oubollige imago afwerpt.

3 reacties

 • marc wils

  9 maanden geleden
  Mijn haar wordt al jaren niet meer gekleurd veel gezonder.
 • Emi Hergersberg

  10 maanden geleden
  laat de natuur haar werk doen. Met tijd en geduld geraakt ge daar ook aan :-)
 • Zulma De Saeger

  10 maanden geleden
  met gesloten kapsalons gaat dat vanzelf gaan
 1. Wie een interieur uit de boekjes wil, moet de ‘coastal living’-stijl kennen. Pascale past hem toe in haar cottage: “Het gevoel van op reis te zijn”
  PREMIUM

  Wie een interieur uit de boekjes wil, moet de ‘coastal li­ving’-stijl kennen. Pascale past hem toe in haar cottage: “Het gevoel van op reis te zijn”

  Ademt jouw huis al de ‘coastal living’-sfeer? Het is de nieuwste interieurtrend, in het leven geroepen door de Belgische Pascale Pelsmaekers (51). Ze runt de internationaal geliefde webshop ‘Bazar Bizar’, waarvoor ze items opspoort die de Balinese flair en de hyperpopulaire bohemienstijl in huis brengen. ‘Coastal living’ noemt ze dat dus. We kijken binnen in haar gerenoveerde cottage, waar de stijl perfect tot z’n recht komt. “Onze badkamer was eerder koeltjes. Het is dan dat de magie van ‘coastal living’ echt nodig is.”
 1. #DoNotTouchMyClothes: Afghaanse vrouwen protesteren tegen de kledingregels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  #DoNotTou­chMy­Clo­t­hes: Afghaanse vrouwen proteste­ren tegen de kledingre­gels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  De voorbije dagen en weken verschenen er honderden foto’s van Afghaanse vrouwen op sociale media. Ze gebruikten massaal de hashtags #DoNotTouchMyClothes of #AfghanistanCulture. Op die manier willen ze tonen dat ze het niet eens zijn met de strenge kledingvoorschriften van de taliban. Ook de Belgische Lema Afzal (25) doet mee. “De boerka heeft overschaduwd hoe Afghaanse vrouwen wereldwijd gezien worden. Onze cultuur is zo veel rijker en kleurrijker.”
 2. Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

  Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Ga­me’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuit­ton

  Wie rondloopt op deze planeet heeft ongetwijfeld gehoord van de populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’. Momenteel staat hij op Netflix op nummer 1 in meer dan 90 landen, goed voor heel wat kijkers dus. Ook luxemerk Louis Vuitton wil graag een graantje van dat succes meepikken. Zij kondigden gisteren op hun Instagrampagina aan dat actrice en topmodel HoYeon Jung (27), een van de hoofdpersonages uit de serie, hun nieuwe ambassadrice zal worden.