Venetiaans blond is één van de grootste trends.
Volledig scherm
Venetiaans blond is één van de grootste trends. © Getty Images

Van rode lokken tot ‘mirror hair’: BV-kapper Jochen Vanhoudt legt uit hoe je de haartrends voor deze herfst zelf creëert

Er is geen ontkennen aan: de zomer is onmiskenbaar voorbij. Het goede nieuws? Een nieuw seizoen schreeuwt om een nieuwe coupe. En dit najaar spelen deze haartrends de hoofdrol. BV-kapper Jochen Vanhoudt geeft tekst en uitleg. 

 1. De bron van eeuwige jeugd? Pharrell Williams, de man die niet lijkt te verouderen, lanceert eigen huidverzorgingslijn

  De bron van eeuwige jeugd? Pharrell Williams, de man die niet lijkt te verouderen, lanceert eigen huidverzor­gings­lijn

  De N.E.R.D.-zanger die erom bekend staat niet te verouderen verklapt eindelijk het geheim achter zijn stralende huid. De lijn, die Humanrace Skincare werd gedoopt, is genderneutraal en bedoeld voor alle huidtypes. Op 25 november komen de eerste drie producten uit. Wij vroegen de mening van dermatoloog Katrien vanden Broecke. “Genderneutraal? Mannen en vrouwen hebben andere noden.”
 2. Van de ‘petit sac noir’ tot de ‘pearl clutch’: met deze tassen voel jij je als Emily in Paris

  Van de ‘petit sac noir’ tot de ‘pearl clutch’: met deze tassen voel jij je als Emily in Paris

  De Netflixshow Emily in Paris doet het razend goed. En niet alleen Emily’s romance met de knappe Gabriel valt in de smaak, ook haar outfits zijn het gespreksonderwerp van de dag. Jawel, een fictief karakter in een serie bepaalt het modelandschap van dit jaar. Haar buckethats, sjaaltjes én glamoureuze tassen spreken inderdaad tot de verbeelding. Daarom zochten wij de beste lookalikes van haar handtassengarderobe. De rien.
 3. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?