NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© NINA

Van gelift tot vriendelijker: Redactrice Sophie toont hoe je met blush je gezicht er anders kan doen uitzien

Blush is hot. In de naam der blozende kaakjes, zongekuste wangen en jeugdige blosjes mag de blushkwast opnieuw enthousiast over de kaken zwiepen. Alleen ... hoe doe je dat goed? Want waar je blush precies aanbrengt, heeft een effect op de uitstraling van je gezicht. Op je jukbeenderen maakt blush je gelaat smaller, met blush op je neus, voorhoofd en kin lijk je zongebruind. Beautyredactrice Sophie legt precies uit hoe elke techniek werkt, ook voor de oudere huid. “Bij een rijpere huid lijk je met dit blosje net ouder.”

 1. On the glow: beautyredactrice Sophie tipt de absolute must-haves voor je toilettas op vakantie

  On the glow: beautyre­dac­tri­ce Sophie tipt de absolute must-ha­ves voor je toilettas op vakantie

  Of je nu het vliegtuig neemt naar een verre bestemming, de auto richting Europa, of als een Columbus in eigen land op ontdekking gaat: die toiletzak reist hoe dan ook mee. Het enige probleem is dat die toiletzak soms nogal zwaar kan uitdraaien. Zet daarom zeker deze zorgvuldig gekozen must-have zomeritems op je inpaklijst. Ze nemen amper plaats in, én je ziet er gegarandeerd stralend uit op de vakantiefoto’s. Say cheese!
 2. Blokken bouwen zoals je als kind deed? Deze kaarsen geïnspireerd op speelgoed zijn het ultieme tegengif voor donkere dagen

  Blokken bouwen zoals je als kind deed? Deze kaarsen geïnspi­reerd op speelgoed zijn het ultieme tegengif voor donkere dagen

  Als er twee dingen zijn waar iedereen blij van wordt, is het wel van kaarsen en van kleur. En dat geldt nog nét wat meer als het buiten somber en kil is. Het Amsterdamse merk RE-OR combineert die twee elementen, maar voegt er nog een leuk aspect aan toe. Met hun kunstige kaarsen kan je creatief zijn en spelen zoals je dat deed met blokken in je kindertijd. Het resultaat? Een sculpturaal, modulair, bijna kunstig designobject dat wij liefst zo snel mogelijk aan ons interieur toevoegen.
 1. Is een goedkoop potje vaseline het nieuwe it-product in beautyland? Beautyredactrice Sophie doet de test

  Is een goedkoop potje vaseline het nieuwe it-pro­duct in beautyland? Beautyre­dac­tri­ce Sophie doet de test

  Je huid verzorgen met vaseline in plaats van met een dure nachtcrème? Een prima idee volgens TikTok, waar ‘slugging’ - je huid insmeren met een laagje vaseline voor het slapengaan - razend populair is. Volgens mijn portefeuille ook, want met amper 3 euro voor een grote pot is het zonder twijfel het goedkoopste wondermiddel in mijn beautykast. Maar werkt het echt? Beautyredactrice Sophie deed de test: “Een huid die gehydrateerd is, weerkaatst het licht beter. Daardoor krijg je een mooie glow. Klinkt fantastisch.”