Heel wat dames leefden zich creatief uit om hun pronkstuk van de gekste decoratie te voorzien.
Volledig scherm
Heel wat dames leefden zich creatief uit om hun pronkstuk van de gekste decoratie te voorzien. © BELGA

Van flamingo’s tot pauwen: dit waren de mooiste en meest opvallende hoeden op Waregem Koerse

Het is het jaarlijkse hoogtepunt voor hoofddekselfanaten aller lande: de hoedenparade op Waregem Koerse. De paardenrace zelf is voor veel bezoekers bijzaak, want waar het echt om draait, is wie de mooiste hoed draagt. Sommige dames kwamen met een heel elegant exemplaar, andere hoeden waren op zijn minst gezegd speciaal. 

  1. Vaarwel ‘stresscode’, want celebs wonen Emmy’s bij in pyjama. “Zo comfortabel heb ik me nog nooit gevoeld op een awardshow”

    Vaarwel ‘stresscode’, want celebs wonen Emmy’s bij in pyjama. “Zo comforta­bel heb ik me nog nooit gevoeld op een awardshow”

    Eindelijk. De Doornroosjes onder ons kunnen zónder schuldgevoel meetings bijwonen of boodschappen doen in pyjama. Celebrities Jennifer Anniston (51), Jameela Jamil (35) én Rachel Brosnahan (30) trokken ook gewoon hun nachttenue aan voor de online uitreikingen van de Emmy Awards. Meedoen? Wij vonden een aantal toffe chilloutfits die je zowel ‘s nachts als overdag kan dragen.
  2. Kenzo Takada: de rebel die de Parijse mode op zijn kop zette. “Iedereen die vandaag kleur en humor in zijn ontwerpen steekt, is schatplichtig aan hem”

    Kenzo Takada: de rebel die de Parijse mode op zijn kop zette. “Iedereen die vandaag kleur en humor in zijn ontwerpen steekt, is schatplich­tig aan hem”

    De bekende Japanse modeontwerper Kenzo Takada is gisteren, op 4 oktober, op 81-jarige leeftijd overleden aan het coronavirus. Je kent hem waarschijnlijk als oprichter van het modehuis Kenzo, maar zijn invloed op de modewereld gaat veel verder. “Hij was een echte schenenschopper, die een nieuwe wind bracht in de stijve Parijse modewereld van de sixties.”