thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Van deze dagelijkse gewoontes krijg je kraaienpootjes

Of je al dan niet snel rimpels krijgt hangt niet alleen af van je huidtype, maar ook van je dagelijkse gewoontes. Deze 5 dingen doe jij hoogstwaarschijnlijk ook elke dag of week, en zijn faliekant voor je huid.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Onderneemster Mats combineert minimalisme met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwaliteitsitems die ik met elkaar kan combineren”

  Onderneem­ster Mats combineert minimalis­me met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwali­teitsi­tems die ik met elkaar kan combineren”

  Mats Meyer kan geen seconde stilzitten en gaat voluit voor haar carrière. Tijd verliezen voor haar kleerkast, daar doet ze niet aan mee, maar tegelijk wil ze niet inboeten aan elegantie. Hoe de onderneemster dat doet? Ze vertelt het aan de hand van haar signature look. “Ik wil hetzelfde kunnen dragen voor een vergadering als voor een date. Ik heb geen tijd om me om te kleden, hé.”