Rachel Brosnahan
Volledig scherm
© Rachel Brosnahan

Vaarwel ‘stresscode’, want celebs wonen Emmy’s bij in pyjama. “Zo comfortabel heb ik me nog nooit gevoeld op een awardshow”

Eindelijk. De Doornroosjes onder ons kunnen zónder schuldgevoel meetings bijwonen of boodschappen doen in pyjama. Celebrities Jennifer Anniston (51), Jameela Jamil (35) én Rachel Brosnahan (30) trokken ook gewoon hun nachttenue aan voor de online uitreikingen van de Emmy Awards. Meedoen? Wij vonden een aantal toffe chilloutfits die je zowel ‘s nachts als overdag kan dragen. 

3 reacties

 • Triene Despriet

  10 maanden geleden
  Jammer dat mode bestaat. Mensen zouden persoonlijker moeten zijn. Een vintage winkel, classy winkel, hippiestyl, ...alle soorten winkels ipv mode. Dat zou leuk zijn:op oogafstand al weten wie bij wie past en waar.
 • Mario Adams

  10 maanden geleden
  Abnormaal is de nieuwe normaal. Alle besef van (zelf) respect is verdwenen uit deze wereld. Is di écht de wereld waarin we willen leven? Wat mij betreft niet.
 • Gerard Braeckmans

  10 maanden geleden
  Dit wordt dan de nieuwe trend. Gaan werken in je pyjama.
 1. Koop een hemd, plant een bos: het Belgische merk Mr. Manchette verkoopt duurzame hemden met Dieter Coppens

  Koop een hemd, plant een bos: het Belgische merk Mr. Manchette verkoopt duurzame hemden met Dieter Coppens

  Het hemd is een klassieker in de kleerkast van vele mannen. Dat denken ze ook bij Mr. Manchette, waar ze voornamelijk duurzame mannenhemden verkopen. Voor hun nieuwste collectie sloegen ze de handen in elkaar met Stratier, het creatieve bureau van Dieter Coppens en Tom Suykens. Samen hebben ze een gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk items verkopen, zodat ze een bos kunnen aanplanten.