Volledig scherm
© Rachel Brosnahan

Vaarwel ‘stresscode’, want celebs wonen Emmy’s bij in pyjama. “Zo comfortabel heb ik me nog nooit gevoeld op een awardshow”

Eindelijk. De Doornroosjes onder ons kunnen zónder schuldgevoel meetings bijwonen of boodschappen doen in pyjama. Celebrities Jennifer Anniston (51), Jameela Jamil (35) én Rachel Brosnahan (30) trokken ook gewoon hun nachttenue aan voor de online uitreikingen van de Emmy Awards. Meedoen? Wij vonden een aantal toffe chilloutfits die je zowel ‘s nachts als overdag kan dragen. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Miu Miu lanceert voetbalschoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

  Miu Miu lanceert voetbal­schoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

  De Miu Miu collectie voor aankomende lente in één item gevat? Een voetbalschoen met een hak onder. Correct, het modemerk dat onder modehuis Prada valt, stuurde modellen op de runway met een wel heel originele invulling van de klassieke shoe. De fashionista’s dezer wereld zullen de schoen vast zien als een leuk hebbeding, maar wat vinden sportvrouwen er eigenlijk van?
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'