Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Vaarwel okselvijvers: mode-expert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

Het is puffen geblazen deze week, zeker met temperaturen die nog boven de dertig graden Celsius gaan. Het liefst dragen we enkel een bikini of badpak om in een zwembad te plonsen. Maar helaas. In de praktijk is dat niet altijd mogelijk. Stylist Sarah Roelstraete legt uit welke outfits, materialen en kleuren je idealiter wél draagt. “Een croptop met blote buik lijkt misschien luchtig, maar het tegenovergestelde is waar. Het is beter om je huid af te schermen van de warmte.”

  1. Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    Zichtbare bh-band­jes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.
  2. Last van pluizig haar door het vochtige weer? Zo maak je er komaf mee volgens een krulexpert: “Leave-in conditioner is je beste vriend”

    Last van pluizig haar door het vochtige weer? Zo maak je er komaf mee volgens een krulexpert: “Leave-in conditio­ner is je beste vriend”

    Schiet jouw haar ook in een kramp bij de minste regendruppel of vochtiger weer? Het resultaat: een pluizige coupe die je maar niet onder controle lijkt te krijgen. De komende dagen staat er nog veel regen op de agenda, dus wij gingen te rade bij krulexpert Kaat Van Ongeval van kapsalon Krul voor enkele praktische tips. “Een satijnen hoofdkussen doet wonderen voor je lokken.”