Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vaarwel bruin, beige en bordeaux: deze herfst dragen we de felste kleuren van de regenboog

Opwekkend, optimistisch, cool en vooral opvallend, zo kunnen we het kleurenpalet voor deze herfst het best beschrijven. Ja, echt. Met een speciale hoofdrol voor knalrood, Ibizablauw, grasgroen en felgeel. We serveren je een portie inspiratie en enkele concrete stijltips. 

 1. Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

  Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

  Honderdduizenden volgers heeft ze, en toch is Oulfa Ahankour nog een onbekende naam in ons land. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Als je één ding over haar kan zeggen, is het wel dat ze stijlgevoel heeft. Haar sociale media zijn een deur naar extravagante prinsessenoutfits en elegante modest fashion. Aan de hand van haar signature look vertelt Oulfa hoe ze haar looks samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen. “Intussen sta ik bekend bij mijn volgers als ‘die ene die haar hoofddoek op verschillende manieren stylet’.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Zussen Mandy en Gloria maken maatpakken voor vrouwen, en die trend slaat aan. “Je kan hem ook sexy dragen op een date. Ik spreek uit ervaring”
  PREMIUM

  Zussen Mandy en Gloria maken maatpakken voor vrouwen, en die trend slaat aan. “Je kan hem ook sexy dragen op een date. Ik spreek uit ervaring”

  In de kast van presentatrice Danira Boukhriss prijkt sinds mei een wit kostuum van Suitsherwell. En ze is niet de enige vrouw die het voorbije jaar de kracht van het pak ontdekte. Mandy (31) en Gloria (28), bedenksters van Suitsherwell, leiden de revolutie in ons land. “Onze pakken zijn serieus, stijlvol, én sexy. Vrouwen moeten inzien dat ze dat állemaal kunnen zijn.” Een modepsycholoog en sociaal psycholoog verklaren de trend, en een styliste tipt hoe je een mooi kostuum kiest en stylet.