Volledig scherm
© NINA

Uitgetest: zelf je shampoo of handcrème maken, de moeite waard of niet? “Het ziet eruit als iets dat mijn kat heeft uitgekotst”

In tijden van groene cosmetica en ecologische beauty zien we steeds vaker DIY-kits om zelf je eigen beautyproducten te maken. Het is goedkoper, beter voor de planeet en je hebt er heel wat knutselplezier aan. Maar is het ook bruikbaar en alle moeite waard? Beautyredactrice Sophie deed de test. 

 1. VIDEO. Achter de schermen bij NINA’s covershoot met Serine Ayari: “Ik ben nooit model geweest. Ik heb wel alles van ‘America’s Next Topmodel’ gezien. Telt dat ook?”
  Play

  VIDEO. Achter de schermen bij NINA’s covershoot met Serine Ayari: “Ik ben nooit model geweest. Ik heb wel alles van ‘America’s Next Topmodel’ gezien. Telt dat ook?”

  Stand-upcomedian en actrice Serine Ayari (29) siert de cover van NINA dit weekend. In het nummer vertelt ze openhartig over haar rugzakje vol sérieux, van de pesterijen tijdens haar jeugd tot haar ervaringen als vrouwelijke comédienne. Maar tijdens de bijbehorende fotoshoot is Serine de vrolijkheid zelve – eindelijk nog eens in een theaterzaal vertoeven! – én blijkt ze een echte natural te zijn.
 2. Luxe versus budget: Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope parfums. “Voor zo'n verslavende geur tel ik wel een rib uit mijn lijf neer”
  PREMIUM

  Luxe versus budget: Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope parfums. “Voor zo'n verslaven­de geur tel ik wel een rib uit mijn lijf neer”

  Parfum is hyperpersoonlijk en laat een blijvende indruk na. Net dat maakt de aankoop van een parfum zo moeilijk: je kiest maar best meteen goed. Maar hoe doe je dat in een wereld die bulkt van de flesjes in alle prijscategorieën? Beautyredactrice Sophie onderwerpt verschillende parfums, van erg betaalbaar tot een tikkel prijziger, aan haar getrainde neus. Scoort een parfum van 25 euro even goed als een geurtje van 240 euro?
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden