Prinses Diana in de Netflixserie, met de replica van de jurk.
Volledig scherm
Prinses Diana in de Netflixserie, met de replica van de jurk. © Netflix

Trouwjurk van prinses Diana nagemaakt voor nieuw seizoen van The Crown “Vier maanden werk, duizenden euro’s”

Bij een nieuw seizoen van The Crown, een Netflix serie over het Britse koningshuis, horen ook nieuwe kostuums. De trouwjurk van prinses Diana bijvoorbeeld, die zo'n veertig jaar geleden zes maanden in beslag nam om te maken. Toch waagden de kostuumontwerpers van de serie zich eraan, met een adembenemend resultaat. 

0 reacties

 1. Ontwerpster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwearcollectie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Ontwerp­ster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwear­col­lec­tie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Baby-alpacawol, dat is de hoofdrolspeler in de nieuwe collectie van Mayerline. Samen met ontwerpster Ellen Kegels brengt het Belgische modehuis fijn, hypoallergeen knitwear uit van LN Knits, het fairwearmerk van de designer. De collab staat garant voor natuurlijke, kwalitatieve materialen en duurzaam design. “Dankzij het breien van de stuks verdienen meer dan 350 Peruviaanse vrouwen en hun gezinnen een vast inkomen”, zegt de ontwerpster.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Van een laag dotje tot de ‘twist detail’. Haarstylist Nanja Massy tipt 3 handige back to school kapsels voor kinderen

  Van een laag dotje tot de ‘twist detail’. Haarsty­list Nanja Massy tipt 3 handige back to school kapsels voor kinderen

  1 september staat weer voor de deur en dat betekent drukke ochtenden, zeker voor ouders met jonge, schoolgaande kinderen. Het back-to-school routine kan nogal overweldigend zijn, en je wilt zoon- of dochterlief natuurlijk niet de deur uit sturen met een warrig kapsel. Haarstylist Nanja Massy tipt drie makkelijke kapsels voor kinderen die in één-twee-drie gefikst zijn.