Nour en Fatma Daghbouj.
Volledig scherm
PREMIUM
Nour en Fatma Daghbouj. © JBC

TikTok-zusjes Fatma en Nour maken een collectie voor JBC: “We moeten niet langer op zoek naar een studentenjob om rond te komen”

TikTok alleen goed voor onnozele dansjes? Nee hoor. Er valt groot geld te verdienen. Kijk maar naar de zusjes Nour (19) en Fatma Daghbouj (18). Ze hebben bijna een half miljoen volgers op de app en brachten zonet een eerste kledinglijn uit met JBC. Brand manager Michelle Claes legt uit waarom modemerken graag inzetten op een samenwerking met deze jonge online sterren. 

 1. 15 slimme tips van studenten interieurvormgeving om je kot in te richten
  PREMIUM

  15 slimme tips van studenten interieur­vorm­ge­ving om je kot in te richten

  Sinds deze week weer op kot? Natuurlijk droom je van een Instagramwaardig interieur, misschien een tikkeltje bohemian of lekker minimalistisch. Maar de realiteit is vaak heel anders. Een klein kamertje, goedkoop linoleum, lelijk behang, oude meubels of al die horror tegelijk: soms is het een ware struggle om er iets moois van te maken. Daarom vragen we raad aan zij die het kunnen weten. Anne Pauwels (21), Silke Balemans (21) en Kim Sleddens (23), drie studenten interieurvormgeving aan Thomas More in Mechelen, delen hun beste tips om je kot ruimer, functioneler en esthetischer te maken.
 1. Prima Donna laat personeel poseren in hun ondergoed: “Jammer dat lingerie altijd geshowd wordt door jonge en dunne modellen”

  Prima Donna laat personeel poseren in hun ondergoed: “Jammer dat lingerie altijd geshowd wordt door jonge en dunne modellen”

  Voor één keer zijn er geen modellen te zien in een reclame voor lingerie. Wel gewone vrouwen. Het Belgische merk PrimaDonna vroeg immers aan z’n werknemers om te poseren en zette de receptioniste, enkele naaisters en zelfs de CEO in hun blootje. De beelden werden geshoot door niemand minder dan Charlotte Abramow. Een bekende kunstfotografe die ook videoclips maakt voor zangeres Angèle.