rv
Volledig scherm
© rv

Team achter A.S. Adventure lanceert nieuw hip winkelconcept

Antwerpen is vanaf 13 november weer een nieuwe winkel rijker, namelijk JUTTU. Dit nieuwe winkelconcept werd opgericht door het team achter A.S. Adventure, en speelt in op de huidige beweging van bewuster en minder impulsief shoppen. Je zult er zowel mode- als interieuritems vinden.

  1. Veerle (65) en Bob (65) bouwden een oud klooster om tot een opvallende woning en galerie: “We hebben lang gezocht naar een pand als dit”

    Veerle (65) en Bob (65) bouwden een oud klooster om tot een opvallende woning en galerie: “We hebben lang gezocht naar een pand als dit”

    Onze woonexpert Björn Cocquyt bezoekt elke week een bijzonder huis. Deze keer is het de beurt aan de hagelwitte galerie van architecte Veerle Wenes (65), een pand uit de zestiende eeuw dat vroeger nog een klooster was. Omdat haar galerie ‘valerie_traan’ deel uitmaakt van haar woning, verandert het interieur van Veerle om de zoveel maanden van look, maar het blijft een niet-alledaagse mix van design, kunst en tweedehands. “Ik volg de voorgeschreven regeltjes niet.”