Nathan Murillo en Koen Wauters
Volledig scherm
Nathan Murillo en Koen Wauters © Nathan Murillo

Tattoo Day: dit zijn volgens BV-tatoeëerder Nathan Murillo dé tattootrends van het moment

Vandaag vieren ze in de Verenigde Staten National Tattoo Day. Wij vroegen aan tattoo-artist Nathan Murillo van Nillo Ink, die onder andere Koen Wauters, Valerie De Booser en Bab Buelens tot zijn klanten mag rekenen, naar de tattootrends van het moment.

35 reacties

 • Vera Franck

  2 jaar geleden
  Ik heb altijd graag een tatto graag gezien , maar de jaren 80 werd mijn ex als een crimineel aanzien omdat hij op beiden handen tattoos had . Zelfs werk werd hem soms ontzegd . Een tatoeage blijft altijd in , maar zal altijd door sommige als slecht worden gezien . Toch eerst nadenken naar de jeugd toe voor je u handen en gezicht gaat doen . Voor de rest plaats genoeg zou ik zeggen om mooi dingen te laten zetten door een ervaren tatoeëerder . Love it een tatoe .
 • Moreno Tecchio

  2 jaar geleden
  Aan al de tattoo haters , tottoos zijn van alle tijden en horen bij een cultuur of een uiting van hun persoon , alle mensen hebben wel iets waar zij zich mee identificeren vb vrouwen dragen oorbellen ook sommige mannen dat zijn piercings , vb vrouwen sminken zich of zetten permanente ayliner dat is ook een tattoo dus mensen ik vind dat jullie moeten eens goed nadenken en eens In Eigen boezem kijken voir jullie een bepaalde denegrerende mening uiten !
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Heb een resem tattoos, maar als het begint te komen in trends dan ga ik de andere kant op en zal ik alles doen behalve daar aan meedoen. Ik kies zelf wel wat er op mijn lijf komt.
 • Cheyenne Dannau

  2 jaar geleden
  En dan zeggen dat de jeugd van tegenwoordig geen respect meer heeft voor anderen. Zie hier de oudere 'respectvolle' generatie andere mensen afzeiken omdat ze tattoos hebben. Bravo zou ik zo zeggen!
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  Hoe moet je later je kleinkinderen onder ogen komen terwijl opa en oma onder de tattoo’s staan. Ieder zijn ding zeker.
 1. Hoe kies je het perfecte tapijt? Interieurfanaat Paulette geeft praktische tips: "Je moet durven. Een fel tapijt geeft je kamer een frisse boost”

  Hoe kies je het perfecte tapijt? Interi­eurfa­naat Paulette geeft praktische tips: "Je moet durven. Een fel tapijt geeft je kamer een frisse boost”

  Naast je bed, in de woonkamer of onder de eettafel: een vloerkleed voegt in één klap sfeer en karakter toe aan je interieur. Maar het juiste exemplaar kiezen is niet zo simpel. Hoe groot moet het tapijt zijn? Ga je voor een knallende kleur of hou je het neutraal? Paulette Van Hacht, interieuradviseur bekend van de vintage winkel Paulette in ’t Stad, geeft advies en helpt je om de knoop door te hakken.
 2. De lentezon maakt hippies van ons: (zonne)brillen met gekleurde glazen zijn weer overal. Maar beschermen ze ook genoeg?

  De lentezon maakt hippies van ons: (zonne)brillen met gekleurde glazen zijn weer overal. Maar beschermen ze ook genoeg?

  Het is je misschien al opgevallen: zonnebrillen met gekleurde glazen zijn trendy. Vooral sportieve, robuuste modellen met gele en blauwe glazen zien we overal opduiken. “Gekleurde glazen zijn een leuke manier om het leven, letterlijk, door een andere bril te zien", zegt modejournalist David Devriendt. Wij vroegen aan een opticien of een kleurrijk model je ogen even goed beschermt tegen de zon als de donkere klassiekers.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees