Nathan Murillo en Koen Wauters
Volledig scherm
Nathan Murillo en Koen Wauters © Nathan Murillo

Tattoo Day: dit zijn volgens BV-tatoeëerder Nathan Murillo dé tattootrends van het moment

Vandaag vieren ze in de Verenigde Staten National Tattoo Day. Wij vroegen aan tattoo-artist Nathan Murillo van Nillo Ink, die onder andere Koen Wauters, Valerie De Booser en Bab Buelens tot zijn klanten mag rekenen, naar de tattootrends van het moment.

35 reacties

 • Vera Franck

  2 jaar geleden
  Ik heb altijd graag een tatto graag gezien , maar de jaren 80 werd mijn ex als een crimineel aanzien omdat hij op beiden handen tattoos had . Zelfs werk werd hem soms ontzegd . Een tatoeage blijft altijd in , maar zal altijd door sommige als slecht worden gezien . Toch eerst nadenken naar de jeugd toe voor je u handen en gezicht gaat doen . Voor de rest plaats genoeg zou ik zeggen om mooi dingen te laten zetten door een ervaren tatoeëerder . Love it een tatoe .
 • Moreno Tecchio

  2 jaar geleden
  Aan al de tattoo haters , tottoos zijn van alle tijden en horen bij een cultuur of een uiting van hun persoon , alle mensen hebben wel iets waar zij zich mee identificeren vb vrouwen dragen oorbellen ook sommige mannen dat zijn piercings , vb vrouwen sminken zich of zetten permanente ayliner dat is ook een tattoo dus mensen ik vind dat jullie moeten eens goed nadenken en eens In Eigen boezem kijken voir jullie een bepaalde denegrerende mening uiten !
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Heb een resem tattoos, maar als het begint te komen in trends dan ga ik de andere kant op en zal ik alles doen behalve daar aan meedoen. Ik kies zelf wel wat er op mijn lijf komt.
 • Cheyenne Dannau

  2 jaar geleden
  En dan zeggen dat de jeugd van tegenwoordig geen respect meer heeft voor anderen. Zie hier de oudere 'respectvolle' generatie andere mensen afzeiken omdat ze tattoos hebben. Bravo zou ik zo zeggen!
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  Hoe moet je later je kleinkinderen onder ogen komen terwijl opa en oma onder de tattoo’s staan. Ieder zijn ding zeker.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is