Voor wat kunst in huis hoef je anno 2021 je portefeuille niet meer te pijnigen.
Volledig scherm
Voor wat kunst in huis hoef je anno 2021 je portefeuille niet meer te pijnigen. © Hannelore Veelaert/@kunstinhuis op Instagram en @chelseaprints op Instagram

Start to art: 6 manieren om kunst in huis te halen zonder je blauw te betalen

We zitten nog altijd met z’n allen meer in ons kot dan vroeger. En hoe gezellig, hoe liever. Een nieuw tapijt of meubel kocht je ondertussen al, dus wil je next-level gaan en droom je van kunst maar schrikt het prijskaartje af? Anno 2021 hoeft dat niet meer: er bestaan heel wat manieren om kunst in huis te halen zonder je bankrekening te pijnigen. 

 1. Hoe kies je het perfecte tapijt? Interieurfanaat Paulette geeft praktische tips: "Je moet durven. Een fel tapijt geeft je kamer een frisse boost”

  Hoe kies je het perfecte tapijt? Interi­eurfa­naat Paulette geeft praktische tips: "Je moet durven. Een fel tapijt geeft je kamer een frisse boost”

  Naast je bed, in de woonkamer of onder de eettafel: een vloerkleed voegt in één klap sfeer en karakter toe aan je interieur. Maar het juiste exemplaar kiezen is niet zo simpel. Hoe groot moet het tapijt zijn? Ga je voor een knallende kleur of hou je het neutraal? Paulette Van Hacht, interieuradviseur bekend van de vintage winkel Paulette in ’t Stad, geeft advies en helpt je om de knoop door te hakken.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica