thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

SOS wallen: zo werk je ze weg zonder make-up

Aan onze bleke wintergezichtjes is lang niet meer te zien dat we deze zomer in Zuid-Frankrijk zaten, en die donkere kringen van een kort nachtje doen onze looks ook niet bepaald goed. Geen zin om je gezicht dicht te plamuren met vijf lagen foundation en concealer? Deze tips helpen tegen donkere kringen, zonder dat daar make-up bij komt kijken.

 1. Waarom parfum het beste cadeau blijft, en tips van de parfumeur om de perfecte geur te kiezen

  Waarom parfum het beste cadeau blijft, en tips van de parfumeur om de perfecte geur te kiezen

  Origineel is parfum allerminst. En toch... zo’n klein flesje kan net een heel bijzonder geschenk zijn. Parfumeur Kristof legt uit waarom parfum zo emotioneel beladen is. En hoe je tussen alle eau de parfums, eau de colognes, eau de toilettes en noem maar op dan ook het perfecte geurtje vindt om cadeau te doen, licht beautyredactrice Sophie toe. “Door een geur te geven die bij de ontvanger past, zeg je: ‘Ik kén jou’.”
 2. De gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantastisch!”

  De gerenoveer­de sixtiesbun­ga­low van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantas­tisch!”

  Een oase van rust, dat is exact wat je vindt rondom de gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika. Hun huis ligt midden in een bos, waardoor je vanuit alle hoeken van de strakke zwarte bungalow uitkijkt op een prachtig groen canvas. Terwijl je vingers kriebelen om in elke kamer het perfecte natuurplaatje vast te leggen, wil je net zo graag even genieten in de zomerliving met grote glasramen. “Tijdens de verbouwingen verhuisden we naar een studio in de stad. Daar maakten we een serieuze dip mee, want we misten het groen en de rust verschrikkelijk.”
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.