Volledig scherm
© hln

SOS Pukkelpop: deze make-uplook ziet er tiptop uit en blijft de hele dag zitten

Morgen is het zover. Dan geven de broertjes Dewaele de aftrap voor een spetterende 30e verjaardag van Pukkelpop. En dat vieren we in stijl, wat zoveel betekent als: een fashionable festivaloutfit en bijhorende make-uplook die dat feestgedruis makkelijk een dag (en nacht) overleeft. Bij dat laatste kunnen we je alvast een handje helpen.

 1. 4 gemakkelijke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  4 gemakkelij­ke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  Nu de feestdagen voorbij zijn en onze wintertenues er allesbehalve uitnodigend uitzien, kan het verleidelijk zijn om ons te laten gaan tijdens de solden. Een winkelmandje is snel gevuld, maar het kost je een hele duit en het is niet goed voor het milieu. Daarnaast heb je vaak veel meer in je kast dan je denkt. Deze tips bewijzen dat je met kleine details je garderobe volledig nieuw leven in kan blazen. En omdat we je retail therapy niet willen ontnemen, tonen we ook waar je deze accessoires mét korting kan scoren.
 2. Hoe het ideale lichaam van één vrouw eruitziet in 18 verschillende landen

  Hoe het ideale lichaam van één vrouw eruitziet in 18 verschil­len­de landen

  Hoe hard verschillen de percepties over schoonheid in de wereld? Op die vraag wilde een Britse online doktersdienst wel eens het antwoord kennen. Vertrekpunt was een model in bh, slipje en roze schoenen. Vrouwelijke grafische ontwerpers uit achttien verschillende landen mochten haar afbeelding photoshoppen volgens het ideaalbeeld dat bij hún landgenoten gehanteerd wordt. Resultaat? Niet alleen het lijntje, maar ook het kapsel, de vorm van de ogen en de grootte van de borsten werden zwaar onder handen genomen.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie