Jan Vandevyver
Volledig scherm
© Jan Vandevyver

Slecht weer vandaag! Onze stylist en moderedacteur geven tips om je stijlvol te kleden bij regenweer

Ah, waar is de tijd. Een paar weken geleden konden we nog genieten van een stralend zonnetje en leek het alsof de lente was aangebroken. Intussen is het niks anders dan regen, regen en nog eens regen. Styliste Marieke De Pauw en moderedacteur David Devriendt to the rescue: ze geven modetips om honderd procent waterproof te blijven en tegelijk stijlvol de deur uit te gaan. 

 1. Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschillende kleuren”

  Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschil­len­de kleuren”

  Je kent ze wel, de typische Parisiennes die de Franse trottoirs veroveren met hun bescheiden maar elegante outfits. Niet makkelijk om te kopiëren. Toch slaagt onderneemster Véronique Leysen (35) erin, en ze doet dat met verve. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Véronique hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den