Getty Images/Refinery29 RF
Volledig scherm
© Getty Images/Refinery29 RF

Sinds kort ook bij ons: deze beauty must-haves kan je nu gewoon in België shoppen

Een vakantie is zelden compleet zonder bezoek aan Sephora, Boots, Glossier of Space NK. Niets zo spannend als nieuwe beautymerken uitproberen. Alleen, shoppen in het verre buitenland zit er voorlopig nog niet in. Al is er ook goed nieuws. Veel van die toppers kan je tegenwoordig immers gewoon bij ons inslaan.

 1. De beste én betaalbare beautygadgets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behandeling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  De beste én betaalbare beautygad­gets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behande­ling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”

  Niets zo sensueel als streelzachte wangen en een rozige blos. Niets zo prikkelend als een zwoele morningafterglow. Een stralende huid is de getuige van veel liefdesgeluk. Al bestaan daar gelukkig ook tal van hulpmiddeltjes voor.“We hebben steeds meer aandacht voor welzijn, en zijn ook bereid om daarin te investeren”, vertelt trendwatcher Katherina Kitsinis. Wat zijn de nieuwste beautydevices en werken ze echt? In naam van de wetenschap testte onze redactie het voor jullie uit.
 1. Uit de fancy kommetjes eten van ‘s werelds meest verwende kat? Sotheby's veilt meer dan duizend Karl Lagerfeld items

  Uit de fancy kommetjes eten van ‘s werelds meest verwende kat? Sotheby's veilt meer dan duizend Karl Lagerfeld items

  Veilinghuis Sotheby’s kondigt de verkoop aan van een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. De collectie bestaat uit meer dan duizend items uit zijn verschillende luxueuze woningen. Je kan onder andere bieden op meer dan tweehonderd paar van zijn befaamde vingerloze handschoenen en de fancy bowls waaruit zijn verwende kat Choupette at. Ook een heleboel (erg!) prijzige designer items staan klaar om geveild te worden.
 2. Loco voor eco: beautyredactrice Sophie test uit hoe haalbaar de ecologische badkamer is

  Loco voor eco: beautyre­dac­tri­ce Sophie test uit hoe haalbaar de ecologi­sche badkamer is

  We zijn niet alleen bewuster bezig met wat we in ons lichaam stoppen, maar ook wat we erop smeren en welke gevolgen dat precies heeft voor ons en voor de planeet. Duurzaam is the way to go. Maar hoe handig is dat eigenlijk, zo’n groene badkamer? Beautyredactrice Sophie deed de test. “Uiteindelijk heb ik mijn haar drie keer met douchegel gewassen en mijn benen ettelijke keren ingesmeerd met conditioner voor ik eindelijk onthou welk stukje zeep voor wat dient. Hoe dat bij manlief verloopt, durf ik niet eens te vragen. Al heb ik dankzij zijn beenhaar (dat de jongste tijd verdacht zacht is) wel zo mijn vermoedens.”