Aangeboden door Mistral Home
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Helen Verhelst - Helen Kookt
Volledig scherm
© Helen Verhelst - Helen Kookt

Shop de feestelijke tafel van foodblogster Helen

Mistral HomeLas je hier hoe Helen Verhelst, de keukenprinses achter de foodblog Helen Kookt, haar tafel feestelijk stylet? Dek jouw tafel net zo gezellig en ga voor een mix van neutrale en warme tinten, zachte materialen en de look van linnen.

  1. 4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraaien”

    4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraai­en”

    Onze badkamer staat er vol van: potjes gevuld met magie die elk deel van ons lichaam verzorgen. Achter die potjes zit tegenwoordig een leger aan onderzoekers, ingenieurs en scheikundigen. Met keiharde wetenschap pakken ze ook onze lokken aan: sterker, gezonder en glanzender haar, dankzij nieuwe ingrediënten of technologische snufjes. Die je misschien nu al in je badkamer hebt staan. Ben jij al aan de proteïnes of de peptiden? “Op elke centimeter van je hoofdhuid zitten er een miljoen onzichtbare beestjes. Het enige wat wij moeten doen, is ze gelukkig houden.”
  1. De bekende Birkin-handtas krijgt een update (en die kan je op 3 verschillende manieren dragen)

    De bekende Bir­kin-hand­tas krijgt een update (en die kan je op 3 verschil­len­de manieren dragen)

    De bekendste handtas ter wereld is in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd: er is aan de binnenkant gesleuteld. De nieuwste versie van de iconische ‘Birkin Bag’ biedt namelijk een grote meerwaarde. Het heeft een uitneembare pochette waardoor je de tas op drie verschillende manieren kunt dragen. Als clutch, als totebag of toch liever de klassieker? Voor een flinke som geld kan je zelf kiezen.