Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Scandinavisch blond is dé nieuwe haartrend en 'hygge' voor je haar

Emilia’s Clarkes ijsblonde lokken vormen al sinds 2011 een inspiratie voor velen hun haardos, maar aangezien er binnenkort een einde komt aan Game of Thrones, nemen we ook afscheid van het platinawitte haar. Dé nieuwe haartrend? Die vinden we in Noorwegen, Denemarken en Zweden.

 1. Goedkoop gadget vervangt je Insta-husband en levert professionele foto’s in één click

  Goedkoop gadget vervangt je In­sta-hus­band en levert professio­ne­le foto’s in één click

  Wanneer je op Instagram langs accounts van influencers scrolt, lijkt het wel of ze allemaal een inwonende privéfotograaf hebben. Niet alleen de hoeveelheid content is verbluffend, ook de kwaliteit en consistentie van de beelden is steevast on point. Het geheim is geen privéfotograaf, geen Instagram-husband die driehonderd foto’s per post neemt en ook geen oldskool zelfontspanner die altijd net een seconde te vroeg afgaat. Wat dan wel? Een onschuldig zwart draadloos knopje.
 2. Comfywear verovert nu ook je ondergoedlade: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  Comfywear verovert nu ook je ondergoed­la­de: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  In het mode-universum heb je twee werelden. Enerzijds is er Planeet Comfy, vol warme, knusse en behaaglijke kleding om je gezellig mee in de zetel te nestelen. Anderzijds heb je Planeet Style, waar trends en innovaties de plak zwaaien. Sinds corona komen die twee steeds vaker op één lijn te staan. Joggingbroeken, leggings en tracksuits zijn nog nooit zo hip geweest. De nieuwste trend in dat rijtje? De gebreide beha. Zo draag je hem ook.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?