Photo by Ayo Ogunseinde on Unsplash
Volledig scherm
© Photo by Ayo Ogunseinde on Unsplash

Rood voor zelfvertrouwen, geel voor een goed humeur: hoe kleuren ons beïnvloeden

modeVoor een belangrijke meeting trek je best die rode vest aan, een herfstdipje bestrijd je met een gele trui en ontstressen doe je met een blauwe blouse. Kleuren hebben een invloed op hoe we ons voelen, en ja, dat geldt dus ook voor de inhoud van je kleerkast.

0 reacties

 1. Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag, vrijdag 19 november, begint de zesde editie van het Photo Vogue Festival. Het is het eerste modefestival met een focus op zowel het ethische als het schone: het vertelt namelijk beeldend de verhalen van mensen uit verschillende gemarginaliseerde culturen van over de hele wereld. Goed nieuws: het vindt zowel fysiek in Milaan als digitaal plaats, dus jij kan het dit weekend gratis vanuit je luie zetel bekijken.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.