Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Rock-’n-kohl: waarom beautyvloggers de nieuwe rocksterren zijn

De celebrity’s van het moment heten Nikkie, Charlotte en James. Op straat zou je hen voorbijlopen, maar online, met een make-upkwast in de hand, zijn ze wereldberoemd.

1 reactie

 • luc verriest

  1 jaar geleden
  Zij zijn zo populair omdat zij goed beseffen hoe volgzaam de dwaze veemeute is.
 1. Powervrouwen Birgit De Jager (49) en Morgane Van Marcke (25) over de coups d’amour uit hun garderobe: "Er zit zoveel geschiedenis in mijn kast”

  Powervrou­wen Birgit De Jager (49) en Morgane Van Marcke (25) over de coups d’amour uit hun garderobe: "Er zit zoveel geschiede­nis in mijn kast”

  Een schatkamer. Een plek vol herinneringen en mogelijkheden. Vrouwen en hun kleerkasten, het is een band die amper stuk kan. Ze zijn onmisbare compagnons tijdens de route op het levens- en carrièrepad dat we bewandelen. Twee ondernemende vrouwen met een onfeilbaar stijlgevoel over de coups d’amour uit hun garderobe, en de verhalen die eraan vasthangen. “Ik ging van vis naar vintage.”
 2. Wereld verbaasd over bekentenis YouTuber Nikkie: “Het valt niet op dat ze transgender is, maar dat is niet abnormaal”
  PREMIUM

  Wereld verbaasd over bekentenis YouTuber Nikkie: “Het valt niet op dat ze transgen­der is, maar dat is niet abnormaal”

  “Ik snapte niet waarom ik kort haar had en waarom ik altijd lange broeken moest dragen. Waarom kon ik geen jurkjes aandoen?” Aan het woord is de 25-jarige Nikkie de Jager, ofwel de wereldberoemde Nederlandse beautyvlogster Nikkie Tutorials. Zij deed in haar laatste YouTube-video uit de doeken dat ze transgender is, tot grote verbazing van de hele wereld. Die verrassing blijkt niet zo abnormaal, bevestigt endocrinoloog Guy T’Sjoen (UZ Gent): “Hoe vroeger je aan de transitie begint, hoe minder mannelijke kenmerken overblijven.”