Rihanna.
Volledig scherm
Rihanna. © Bruno Press

Rihanna stelt nieuwe Fenty collectie voor tijdens Paris Fashion Week

Popster en ontwerpster Rihanna (31) heeft tijdens de modeweek in Parijs de nieuwe collectie van haar kledingmerk Fenty voorgesteld. Zonder show, maar door simpelweg het lookbook online te zetten. De collectie is meteen online te koop.

 1. Is Instagram de nieuwe rommelmarkt? “Elke week duikt er wel een andere tweedehands shop op”
  PREMIUM

  Is Instagram de nieuwe rommel­markt? “Elke week duikt er wel een andere tweede­hands shop op”

  Kringwinkelen ging nog nooit zo gemakkelijk. Steeds meer mensen gebruiken Instagram om tweedehands spullen en vintage kledij te verkopen. Geen duur design, maar toegankelijke items aan een zacht prijsje. Is het sociale medium de nieuwe rommelmarkt? We vroegen het aan een aantal ervaringsdeskundigen die meezijn met de trend. “Als een foto online staat, hebben we na vijf minuten al een koper.”
 2. Kenzo Takada: de rebel die de Parijse mode op zijn kop zette. “Iedereen die vandaag kleur en humor in zijn ontwerpen steekt, is schatplichtig aan hem”

  Kenzo Takada: de rebel die de Parijse mode op zijn kop zette. “Iedereen die vandaag kleur en humor in zijn ontwerpen steekt, is schatplich­tig aan hem”

  De bekende Japanse modeontwerper Kenzo Takada is gisteren, op 4 oktober, op 81-jarige leeftijd overleden aan het coronavirus. Je kent hem waarschijnlijk als oprichter van het modehuis Kenzo, maar zijn invloed op de modewereld gaat veel verder. “Hij was een echte schenenschopper, die een nieuwe wind bracht in de stijve Parijse modewereld van de sixties.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement