Raf Simons met actrice Kate Bosworth.
Volledig scherm
Raf Simons met actrice Kate Bosworth. © getty

Raf Simons over Dior: "Binnen 5 jaar gooien ze me waarschijnlijk buiten"

Gisteren konden we al de foto's bekijken van haute couturecollectie die Belgische ontwerper Raf Simons dit jaar voor Dior tekende. Na het defilé, waar sterren als Kate Bosworth en Anna Dello Russo aanwezig waren, maakte de designer ook nog tijd voor aanstormend modetalent. Hij gaf een presentatie voor modestudenten van 16 internationale modescholen en de medewerkers van zijn eigen atelier.

  1. Dune-actrice Zendaya bekroond tot ‘Most Powerful Dresser’ van 2021. Dit zijn haar meest iconische looks

    Dune-actrice Zendaya bekroond tot ‘Most Powerful Dresser’ van 2021. Dit zijn haar meest iconische looks

    Ze begon als Disney-ster, maar nu schittert Zendaya (25) als hoofdrol in de blockbuster Dune en is ze het gezicht van verschillende grote luxemerken. Vooral Zendaya’s goede smaak in kleren gaat niet onopgemerkt voorbij. Op nog geen twee weken tijd werd ze uitgeroepen tot Most Powerful Dresser en kreeg ze een CDFA Fashion Award. Dit zijn haar meest spraakmakende looks van dit jaar.
  2. Sterren, seksspeeltjes en curvy modellen: Gucci viert 100ste verjaardag met opvallende modeshow

    Sterren, seksspeel­tjes en curvy modellen: Gucci viert 100ste verjaardag met opvallende modeshow

    Voor het Dolby Theater in Hollywood, waar de Oscars uitgereikt worden, troepten sterren dinsdag samen voor een andere reden: de ‘Love Parade’ van Gucci. Met die modeshow vierde het luxemerk zijn honderdste verjaardag en dat zal de wereld geweten hebben. Met honderdvijftien extravagante looks, wereldsterren en plussize modellen op de catwalk, grote boa’s, netkousen en seksspeeltjes als accessoires. Als het van Gucci afhangt, dragen we de komende maanden allemaal waar we zin in hebben, hoe gek ook.