Een creatie uit de laatste lijn van Dior, lente/zomer 2014.
Volledig scherm
Een creatie uit de laatste lijn van Dior, lente/zomer 2014. © GETTY

Raf Simons bezorgt Dior recordwinst

Tijdens de tweede helft van 2013 steeg de winst van modehuis Dior met 108 miljoen euro, of liefst 31 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2012. CEO Sidney Toledano spreekt van een recordjaar.

  1. Overnachten in het iconische appartement van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

    Overnach­ten in het iconische apparte­ment van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

    Het is moeilijk om niét weg te dromen bij ‘Sex and the City’. En als er één plek in New York is die we vaak te zien kregen in de serie, is het wel de gezellige woonplaats van Carrie aan de Upper East Side. Om het vervolg op ‘Sex and the City’, dat binnenkort uitkomt, te vieren, heeft Airbnb dat exacte appartement gereconstrueerd. Als je geluk hebt, zal je het uitzonderlijk kunnen huren voor twee nachten in november.
  2. 
Een diving bob, curtain bangs of halflange snit? Zo vind je het kapsel dat bij jouw gezichtsvorm past

    Een diving bob, curtain bangs of halflange snit? Zo vind je het kapsel dat bij jouw gezichts­vorm past

    Het kapsel vinden dat bij je past: dat is zoals de zoektocht naar je ware Jacob. Het geheim achter een happy ‘hair’-ending? Je moet voor die snit kiezen die naadloos bij je gelaat past. Rond gezicht? Dan wat volume op de kruin, alsjeblieft. Vierkant? Curtain bangs, please. Dankzij tips van beautykenner Sophie én kapper Jochen Vanhoudt, heb je binnenkort alles wat je ha(a)rtje begeert.