Chunky ringen zijn helemaal in de mode.
Volledig scherm
Chunky ringen zijn helemaal in de mode. © Instagram @keanenewyork & @littlethingsbyluce

Pure nostalgie: deze kitscherige plastic ringen zijn weer hip

Het accessoire van de lente is geen designertas of prijzig juweel, maar een kleinood dat elk klein meisje ooit in de kast had liggen. Jawel: modebewuste vrouwen kiezen massaal voor kitscherige en kleurrijke statementringen. Je vindt ze afgewerkt in het goud of plastic, soms zelfs klei of acryl, maar het belangrijkste is: hoe groter en hoe meer ze opvallen, hoe beter. 

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Nineties revival bereikt zijn hoogtepunt: hebben we binnenkort weer allemaal flinterdunne wenkbrauwen?

  Nineties revival bereikt zijn hoogtepunt: hebben we binnenkort weer allemaal flinterdun­ne wenkbrau­wen?

  In de jaren negentig hebben we allemaal wel wat dingen gedaan waar we niet trots op zijn. Onze wenkbrauwen flinterdun epileren, bijvoorbeeld. De trend stak eind jaren negentig de kop op en net zoals veel andere tendensen uit dat tijdperk, maken ook die dunne ‘wenkies’ nu een comeback. “We zaten op een punt dat onze wenkbrauwen niet voller meer kónden, dus is het onvermijdelijk dat de trend van koers verandert”, vertelt onze beautyexpert Sophie Vereycken.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw