Instagram @thunderbird_74
Volledig scherm
© Instagram @thunderbird_74

Primark komt met Disneykostuums voor volwassenen

Groot nieuws: eindelijk krijgen ook volwassen Disneyfans hun langverwachte 'happily ever after'. Primark lanceert namelijk een collectie met Disneykostuums, speciaal voor wie zich al een paar jaar niet meer in een kindermaatje kan wurmen.

  1. Een totebag als statussymbool? ‘Hospobilia’ dragen is hip, en je toont ermee dat je lokale merken steunt

    Een totebag als statussym­bool? ‘Hospobilia’ dragen is hip, en je toont ermee dat je lokale merken steunt

    Volgens de Britse krant The Guardian verkopen steeds meer bars en restaurants mode-items als bijverdienste, van totebags tot T-shirts. En sinds corona is het dragen van die zogenaamde ‘hospobilia’ ook echt een modestatement, omdat je ermee duidelijk maakt dat je lokale handelaars steunt. Inmiddels zijn ‘hospobilia’ zelfs aan het uitgroeien tot een heus statussymbool.
  2. Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspelden die eighties-krullen waar iedereen weer gek op is

    Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspel­den die eigh­ties-krul­len waar iedereen weer gek op is

    Een ‘Farrah Fawcett-coupe’, alsjeblieft. Of doe mij maar ‘Cindy Crawford-haar’. Het zijn twee zinnen die weer frequent weerklinken in Belgische kapsalons, nu eightiescoupes opnieuw in de mode zijn. Thuis dezelfde iconische, volumineuze krullen creëren? Dat is niet eens zo moeilijk. Met oldskool krulspelden! Kapper Jochen Vanhoudt legt haarfijn uit hoe je oma’s favoriete haartool gebruikt.