Volledig scherm
© Charlotte Abramow

Prima Donna laat personeel poseren in hun ondergoed: “Jammer dat lingerie altijd geshowd wordt door jonge en dunne modellen”

Voor één keer zijn er geen modellen te zien in een reclame voor lingerie. Wel gewone vrouwen. Het Belgische merk PrimaDonna vroeg immers aan z’n werknemers om te poseren en zette de receptioniste, enkele naaisters en zelfs de CEO in hun blootje. De beelden werden geshoot door niemand minder dan Charlotte Abramow. Een bekende kunstfotografe die ook videoclips maakt voor zangeres Angèle. 

  1. Wint Joe Biden de verkiezingen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Wint Joe Biden de verkiezin­gen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Joe Biden is niet alleen in de running om Amerika’s nieuwe president te worden. Hij heeft ook grootse ambities in de beautywereld, blijkbaar. Niet heus, natuurlijk, maar ‘Biden Beauty’ is wel een feit. En de anonieme bollebozen achter het nieuwe cosmeticamerk ijveren voor blauw als dé trend van dit najaar ... ook in de stemhokjes. “Want blauw doet oranje in het niks verdwijnen.”