LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10:  (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white) Virgil Abloh backstage at The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images)
Volledig scherm
PREMIUM
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white) Virgil Abloh backstage at The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images) © Getty Images

PORTRET. Mode-icoon, dj en soulmate van Kanye West: het verhaal van Virgil Abloh

Virgil Abloh, een icoon uit de muziek- én modewereld, is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was amper 41, maar in die korte tijd zette hij zichzelf op de kaart als de eerste zwarte ontwerper die het voor het zeggen had bij Louis Vuitton. Een portret van dé rijzende ster uit het wereldje, die ooit op goed geluk de modeshows van Parijs probeerde te crashen en Kanye West mee op de kaart zette: “Hij was écht, dat is een zeldzaamheid in de industrie.”

  1. Uggs zijn terug! Zo draag je de meest gevreesde vijand van fashionista’s

    Uggs zijn terug! Zo draag je de meest gevreesde vijand van fashionista’s

    Uggs. Laten we even heel eerlijk zijn: je haat ze of je bent er gek op. Maar over één ding zijn vriend en vijand het alvast eens: ze zitten uitermate goed. En goed nieuws voor wie houdt van zacht comfort, want de laarzen zijn deze winter weer helemaal trendy. Ze zijn niet weg te slaan van de voeten van influencers en ze blijven het ideale schoeisel om koude dagen mee te trotseren. Moderedacteur David Devriendt deelt zijn drie ultieme tips om ze ‘stijlvol’ te dragen.