Een plussize model op de catwalk van Sports Illustrated.
Volledig scherm
Een plussize model op de catwalk van Sports Illustrated. © Instagram @slinkmagazine

"Plussize modellen op de catwalk, is hetzelfde als zeggen dat obesitas goed is"

Op de catwalk van de Sports Illustrated Swimsuit 2018 show vorige maand, liepen heel wat zogenaamde plussize modellen mee. Een initiatief dat op heel wat lof kon rekenen, al denkt dokter Brad Frankum daar anders over.

 1. De gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantastisch!”

  De gerenoveer­de sixtiesbun­ga­low van Nele en Veronika ligt midden in een bos. “Eekhoorns en vossen in plaats van buren: fantas­tisch!”

  Een oase van rust, dat is exact wat je vindt rondom de gerenoveerde sixtiesbungalow van Nele en Veronika. Hun huis ligt midden in een bos, waardoor je vanuit alle hoeken van de strakke zwarte bungalow uitkijkt op een prachtig groen canvas. Terwijl je vingers kriebelen om in elke kamer het perfecte natuurplaatje vast te leggen, wil je net zo graag even genieten in de zomerliving met grote glasramen. “Tijdens de verbouwingen verhuisden we naar een studio in de stad. Daar maakten we een serieuze dip mee, want we misten het groen en de rust verschrikkelijk.”
 2. 
Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Afgelopen weekend stierf mode-icoon Virgil Abloh, de creative director van het Franse modehuis Louis Vuitton, op 41-jarige leeftijd. Om hem te eren vertoonde het Franse luxehuis zijn laatste collectie voor zomer/lente 2022 in Miami, ‘Virgil Was Here’ getiteld, en dat met de nodige toeters en bellen. “Hij was een vriend, een geweldige medewerker, een creatief genie en een visionair. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige generaties.”
 3. Blokken bouwen zoals je als kind deed? Deze kaarsen geïnspireerd op speelgoed zijn het ultieme tegengif voor donkere dagen

  Blokken bouwen zoals je als kind deed? Deze kaarsen geïnspi­reerd op speelgoed zijn het ultieme tegengif voor donkere dagen

  Als er twee dingen zijn waar iedereen blij van wordt, is het wel van kaarsen en van kleur. En dat geldt nog nét wat meer als het buiten somber en kil is. Het Amsterdamse merk RE-OR combineert die twee elementen, maar voegt er nog een leuk aspect aan toe. Met hun kunstige kaarsen kan je creatief zijn en spelen zoals je dat deed met blokken in je kindertijd. Het resultaat? Een sculpturaal, modulair, bijna kunstig designobject dat wij liefst zo snel mogelijk aan ons interieur toevoegen.