Sharon Grobben
Volledig scherm
Sharon Grobben © rv

Plussize model Sharon Grobben: “In ons land hinken we zwaar achterop wat diversiteit betreft”

Ze scheert momenteel hoge toppen in de internationale modewereld als plussize model, richtte ‘The Diversity Project’ op en gaat nu ook een samenwerking aan met de ‘Love Me’-campagne van MAC. Wij spraken met model Sharon Grobben. 

5 reacties

 • Susie Casteleyn

  2 jaar geleden
  Ronder is en oogt veel mooier en natureller dan de aangeklede kapstokken. Stralen meer zelfzekerheid uit. Mooie dame en alles mag gezien worden.
 • Glenn Verbeeck

  2 jaar geleden
  Mensen hebben bepaalde voorkeuren... Je kan niemand iets opdringen. Met al dat gedoe over diversiteit... Ik val bijvoorbeeld normaal niet op blond, maar nu wel omdat die vrouw daar nu eenmaal beeldig mee staat. Of we elkaar begrijpen is nog iets anders maar kom. Je kan de mensenmassa iets toleranter proberen te maken, maar daar stopt het dan ook volgens mij.
 • Resist You

  2 jaar geleden
  Alles word genormaliseerd nee plussize is niet normaal ,liever graatmager model!
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Schoon madam, beter dan die panlatten. Alleen mag ze wel eens nadenken dat het misschien wel komt omdat de andere culturen niet willen integreren en hun eigen cultuur naast die van ons projecteren.
 • Amber Habex

  2 jaar geleden
  Mar je moest wel een bepaalde lengte hebben voor de catwalk, tot zover de diversiteit
 1. Beautyredactrice Sophie test make-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfrisbeurt”

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie test ma­ke-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfris­beurt”

  Hoe zit het eigenlijk nog met make-up in tijden van thuiswerk en mondkapjes? Bleven de poederdozen een tijdlang toe, dan zijn we nu weer massaal op zoek naar kleur. Met als nieuwste hype: make-upfulness, een manier om eentonige tijden wat meer fleur te geven. “Ik word blij van een waasje oogschaduw en subtiel aangebrachte eyeliner. Dat heeft niets met ijdelheid of onzekerheid te maken, wel met een beetje leven in die grijze coronadagen brengen.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel