Paars op de catwalk bij Prada, Armani Privé en Christopher Kane.
Volledig scherm
Paars op de catwalk bij Prada, Armani Privé en Christopher Kane.

Paars is dé herfstkleur, zo draag je het

Ontwerpers bij Prada, Armani en Christopher Kane showden op de catwalk dat paars de kleur van komend seizoen is. Sommige van hen legden zelfs een tapijt in deze tint op de catwalk. Dit oogt soms wat somber vaak erg volwassen, we geven alvast enkele tips om deze trend wat vrolijker te maken.

 1. Beautyredactrice Sophie test make-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfrisbeurt”

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie test ma­ke-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfris­beurt”

  Hoe zit het eigenlijk nog met make-up in tijden van thuiswerk en mondkapjes? Bleven de poederdozen een tijdlang toe, dan zijn we nu weer massaal op zoek naar kleur. Met als nieuwste hype: make-upfulness, een manier om eentonige tijden wat meer fleur te geven. “Ik word blij van een waasje oogschaduw en subtiel aangebrachte eyeliner. Dat heeft niets met ijdelheid of onzekerheid te maken, wel met een beetje leven in die grijze coronadagen brengen.”
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den