Leonie von Hase had het kroontje van Miss Germany bemachtigd. Opvallend: met 35 lentes was ze de oudste van alle kandidaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Leonie von Hase had het kroontje van Miss Germany bemachtigd. Opvallend: met 35 lentes was ze de oudste van alle kandidaten. © Patrick Seeger/dpa

Oud is niet langer out: rijpere vrouwen zijn ook sexy

Vroeger stond er een duidelijke vervaldatum op het schoonheidsideaal: blond, slank en jong is mooi. Die gedachtegang vinden we tegenwoordig - euhm - passé. Een Miss mag rimpels hebben, en in magazines zien we modellen met grijze coupes. “We blijven langer gezond en actief. Het is logisch dat onze rolmodellen ook ouder worden.”

 1. Rapper Kanye West lanceert merchcollectie met Balenciaga ter ere van nieuwste album

  Rapper Kanye West lanceert merchcol­lec­tie met Balenciaga ter ere van nieuwste album

  Na drie spectaculaire listening parties en tal van uitgestelde releasedata, is Kanye’s tiende album gisteren eindelijk uitgekomen. Gezien de hype die de artiest rond het langverwachte ‘Donda’ creëerde, vermoedde men al langer dat er heel wat meer zat aan te komen dan een album alleen, en die vermoedens werden bevestigd. Met het verschijnen van de 27 nummers werd gisteren ook een merchcollectie aangekondigd in samenwerking met het modehuis Balenciaga.
 2. Kapper verklapt 5 meest voorkomende kapselfrustraties en wat je eraan kan doen: “Laat je niet vangen door dure keratineshampoos”

  Kapper verklapt 5 meest voorkomen­de kapselfrus­tra­ties en wat je eraan kan doen: “Laat je niet vangen door dure keratine­sham­poos”

  Je kapsel is een deel van je identiteit. Het is het eerste dat je opvalt in de spiegel én het eerste dat anderen zien. Kortom, een essentieel stukje dus in de puzzel van je persoonlijkheid, net zoals je make-up en kledingstijl. Maar wat als je innerlijke ik en je uiterlijke coupe op een andere golflengte blijken te zitten? Kapper Stijn Pellegrims verklapt de meest gehoorde uitspraken in zijn kappersstoel en vertelt precies wat je eraan kan doen.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).