Ook Eline De Munck lanceert haar eigen collectie mondmaskers.
Volledig scherm
Ook Eline De Munck lanceert haar eigen collectie mondmaskers. © Instagram Eline De Munck

Ook Eline De Munck lanceert eigen collectie mondmaskers + shop onze andere favorieten

Mondmaskers worden tegen wil en dank het mode-accessoire van 2020. Een gemaskerd gezicht is vanaf komende week het nieuwe normaal, en steeds meer merken brengen hun eigen collectie mondmaskers op de markt. Zo ook ‘Odette Lunettes’, het brillenmerk van Eline De Munck. 

20 reacties

 • Luc Bours

  2 jaar geleden
  Ik heb net bij mijn optiekzaak in Maasmechelen een nieuwe bril gekocht van Odette Lunette en hij heeft genoeg geld gekost, Eline als je dit leest mag je gratis masker leveren bij Eric Plaghki O ja mijn vrouw ook die heeft sinds vorig jaar haar zonnebril en een gewone bril van vorig jaar. Dju Eline vergeten ook eentje voor de dochter die heeft sinds vorig jaar ook een leesbril van u
 • Rita Heremans

  2 jaar geleden
  ik heb ergens een speech van een president van een of ander land gehoord, een paar weken terug. Hij zei letterlijk, en dat heb ik goed onthouden : "de eerste die in dit land probeert geld te verdienen met het coronavirus, op eender welke manier, die steek ik persoonlijk in het gevang" ik vond dit een heel goede uitspraak.
 • Koen Bols

  2 jaar geleden
  Dit zijn fashion items, geen persoonlijke beschermmiddelen, ze zijn niet gecertificeerd en hun batches hebben niet de juiste normeringen en goedkeuringen. In België mag dit volgens de Europese wet uit 2018 gewoon niet als persoonlijk beschermmiddel verkocht worden.
 • Guy Stanbel

  2 jaar geleden
  En nog steeds proberen mensen zich te focussen op geld geld geld...
 • Patrizia Drowaert

  2 jaar geleden
  Profiteren van een virus die zoveel slachtoffers heeft gemaakt in de wereld. Moest verboden worden die woekerprijzen.