Mode GG02
Volledig scherm
Mode GG02 © Jan Van de Vyver

Ooh la la! Stylist Marieke De Pauw geeft tips voor sexy lingerie op maat van elk lichaam

Verleidelijke lingerie en Valentijnsdag, de twee horen samen. Net als peper en zout, zee en zand of Suske en Wiske. Nog op zoek naar een prachtig setje waar jij je volledig goed in voelt? Styliste Marieke De Pauw geeft enkele praktische tips. Zo weet jij als geen ander het spel der verleiding te spelen. 

 1. Is er nog een plaats voor haute couture in onze samenleving? “Het is bijna obsceen hoeveel geld sommige stukken kosten”
  PREMIUM

  Is er nog een plaats voor haute couture in onze samenle­ving? “Het is bijna obsceen hoeveel geld sommige stukken kosten”

  Deze week stelden de grootste designers hun haute-couture-ontwerpen voor op de catwalks. Alleen de allerrijksten kunnen ze betalen, en je kan ze eigenlijk ook alleen dragen naar de allergrootste evenementen. Die momenteel niet kunnen doorgaan. Daarnaast maken de meeste modehuizen verlies op de exuberante designs. Heeft deze verheven vorm van mode de dag van vandaag eigenlijk nog wel een functie of plaats in onze maatschappij? Wij vroegen het aan onze modejournalist David Devriendt. “Haute couture heeft een stoffig imago, daarnaast is het heel luxueus en te exclusief. Maar, het is slow fashion.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!