Elodie Ouédraogo.
Volledig scherm
Elodie Ouédraogo. © Ik Koop Belgisch

Ontdek 1.500 creatieve Belgen op ‘Ik Koop Belgisch’ (en help hen virtueel een handje)

Vandaag lanceert ‘Ik Koop Belgisch’ een gloednieuw platform waarop je het werk van 1.500 Belgische creatievelingen kan ontdekken. Van mode over design tot kunst en film. En jij kan virtueel een handje helpen om al dat lokaal talent te steunen.

 1. ‘Squid Game’-actrice schrijft geschiedenis als eerste Koreaanse vrouw op de cover van Vogue

  ‘Squid Ga­me’-actrice schrijft geschiede­nis als eerste Koreaanse vrouw op de cover van Vogue

  Voor HoYeon Jung was 2021 een jaar om nooit meer te vergeten. Ze kroop in de rol van speler nummer 067 in de Netflix-serie ‘Squid Game’ en werd plotsklaps wereldberoemd. Het nieuwe jaar start ze óók met een mijlpaal: ze schittert op de cover van de Amerikaanse Vogue. Daarmee heeft ze een primeur beet, want nog nooit eerder in de geschiedenis van het blad was er al eens een Koreaanse te zien op de cover.
 2. 4 Vlaamse stijliconen creëren een vintage outfit op basis van de Sex and the City-personages. En jij kan er een winnen

  4 Vlaamse stijlico­nen creëren een vintage outfit op basis van de Sex and the Ci­ty-personages. En jij kan er een winnen

  Al twee weken dromen we weg bij de prachtige outfits uit de Sex and the City-vervolgserie, And Just Like That ... Dat de iconische vriendinnengroep erin geslaagd is ons modehart in overdrive te laten tikken, staat buiten kijf. Maar het wordt nog beter. Want dankzij Streamz, Telenet en vier Vlaamse stijliconen Véronique Leysen, Valerie de Booser, Nanja Massy en Joppe De Campeneere kan jij een vintage outfit winnen à la Carrie, Miranda, Charlotte of Che ter waarde van 1000 euro. Hoe die outfits eruit zien en wat je moet doen om er eentje van te winnen, geven wij je hieronder al mee.
 3. Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure haarborstels voor onder de kerstboom: “Gaat decennialang mee en doet wonderen voor je haar”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt goedkope en dure haarbor­stels voor onder de kerstboom: “Gaat decennia­lang mee en doet wonderen voor je haar”

  Ben je nog op zoek naar een lastminute beautycadeautje voor een belangrijke vrouw in je leven (of voor jezelf)? Zoek niet verder! Parfum en make-up zijn voor de hand liggend en minder origineel, dus waarom niet eens een kwaliteitsvolle haarborstel cadeau doen? Het is een geschenk dat écht van pas komt - het is iets dat vrouwen (als het goed zit) dagelijks gebruiken - en dus enorm geapprecieerd zal worden. Maar welke haarborstel kies je best? Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt 7 verschillende modellen. “Zelfs de hardnekkigste knopen zijn niet bestand tegen deze borstel.”