Photo by rawpixel.com on Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo by rawpixel.com on Unsplash

Online kleren shoppen? NINA zocht uit welke webshop het beste bij jou past

Begin vorige maand werd de Duitse webshop ‘About You’ groots gelanceerd in ons land. Maar is daar nog wel nood aan op de Belgische markt? Wij zetten de vijf grootste modewebshops naast elkaar en staan je bij in de moeilijke keuze: welke past het best bij jou? Zalando, About You, La Redoute, 3 Suisses of De Bijenkorf?

12 reacties

 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Ik ben héél tevreden van Zalando... na een week kreeg ik de aankooptip om hetzelfde paar sandalen te kopen... (een tip die zich een aantal maal herhaalde)
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Ik koop liever in de winkel veel leuker en socialer !
 • Gerda Rousseau

  4 jaar geleden
  Ik heb deze zomer voor het eerst iets bij Zalando gekocht. Ik moet zeggen, ik ben er heel tevreden over. Bovendien was dat voor mij een verademing, om er niet de deur uit voor te moeten, want ik haat shoppen. Ik ga dat zeker nog doen.
 • Nancy De Mol

  4 jaar geleden
  Koop niets meer bij Zalando, zijn bedriegers. Ze sturen je andere kleding terug die je gerouteerd hebt, had zelfs de verpakking niet geopend. Geld kwijt en zit hier met een dure vest waar ik niets kan mee doen.
 • Stan Vankoo

  4 jaar geleden
  Die missen dus persoonlijkheid!
 1. Afro-Amerikaanse ontwerper Kerby Jean-Raymond schrijft geschiedenis met coutureshow

  Af­ro-Amerikaan­se ontwerper Kerby Jean-Ray­mond schrijft geschiede­nis met couture­show

  Kerby Jean-Raymond doet bij het grote publiek misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar het is een naam die je moet onthouden. Hij is namelijk de eerste zwarte ontwerper ooit die werd uitgenodigd door het befaamde Chambre Syndicale de la Couture om een couture-collectie te tonen. Zijn modeshow was in één woord: briljant. Een tot de verbeelding sprekende ode aan de zwarte cultuur en een heleboel uitvindingen.