Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Nu we zo goed als overal mondmaskers moeten dragen: zo hou je het comfortabel

Het moet dan toch. Het Overlegcomité heeft alsnog beslist om mondmaskers te verplichten in winkels, bioscopen, musea én bibliotheken. Met andere woorden: zo goed als overal. We delen alvast enkele tips om je mondkapje zo comfortabel mogelijk te dragen.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Sterren, seksspeeltjes en curvy modellen: Gucci viert 100ste verjaardag met opvallende modeshow

  Sterren, seksspeel­tjes en curvy modellen: Gucci viert 100ste verjaardag met opvallende modeshow

  Voor het Dolby Theater in Hollywood, waar de Oscars uitgereikt worden, troepten sterren dinsdag samen voor een andere reden: de ‘Love Parade’ van Gucci. Met die modeshow vierde het luxemerk zijn honderdste verjaardag en dat zal de wereld geweten hebben. Met honderdvijftien extravagante looks, wereldsterren en plussize modellen op de catwalk, grote boa’s, netkousen en seksspeeltjes als accessoires. Als het van Gucci afhangt, dragen we de komende maanden allemaal waar we zin in hebben, hoe gek ook.