Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Nu we zo goed als overal mondmaskers moeten dragen: zo hou je het comfortabel

Het moet dan toch. Het Overlegcomité heeft alsnog beslist om mondmaskers te verplichten in winkels, bioscopen, musea én bibliotheken. Met andere woorden: zo goed als overal. We delen alvast enkele tips om je mondkapje zo comfortabel mogelijk te dragen.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Ben jij een last minute shopper? Dan helpen deze 6 beautycadeautjes mét unieke boodschap jou uit de nood
  NINA

  Ben jij een last minute shopper? Dan helpen deze 6 beautyca­deau­tjes mét unieke boodschap jou uit de nood

  Wie zegt dat cosmetica oppervlakkig zijn, kreeg nog nooit het juiste cadeautje. Want naast een lekkere geur, een fluwelen textuur of een mooi design, hebben ze vaak ook een diepere betekenis. En het is net dát dat hen zo speciaal maakt. Deze zes verschillende beautygeschenkjes zijn het ultieme voorbeeld en hebben een betekenis die zo diep zit, dat niemand doorheeft dat je ze eigenlijk last minute geshopt hebt.
 2. Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure haarborstels voor onder de kerstboom: “Gaat decennialang mee en doet wonderen voor je haar”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt goedkope en dure haarbor­stels voor onder de kerstboom: “Gaat decennia­lang mee en doet wonderen voor je haar”

  Ben je nog op zoek naar een lastminute beautycadeautje voor een belangrijke vrouw in je leven (of voor jezelf)? Zoek niet verder! Parfum en make-up zijn voor de hand liggend en minder origineel, dus waarom niet eens een kwaliteitsvolle haarborstel cadeau doen? Het is een geschenk dat écht van pas komt - het is iets dat vrouwen (als het goed zit) dagelijks gebruiken - en dus enorm geapprecieerd zal worden. Maar welke haarborstel kies je best? Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt 7 verschillende modellen. “Zelfs de hardnekkigste knopen zijn niet bestand tegen deze borstel.”
 3. ‘Squid Game’-actrice schrijft geschiedenis als eerste Koreaanse vrouw op de cover van Vogue

  ‘Squid Ga­me’-actrice schrijft geschiede­nis als eerste Koreaanse vrouw op de cover van Vogue

  Voor HoYeon Jung was 2021 een jaar om nooit meer te vergeten. Ze kroop in de rol van speler nummer 067 in de Netflix-serie ‘Squid Game’ en werd plotsklaps wereldberoemd. Het nieuwe jaar start ze óók met een mijlpaal: ze schittert op de cover van de Amerikaanse Vogue. Daarmee heeft ze een primeur beet, want nog nooit eerder in de geschiedenis van het blad was er al eens een Koreaanse te zien op de cover.