Crocs / Balenciaga / Little Big
Volledig scherm
© Crocs / Balenciaga / Little Big

Nu bestaan er ook Crocs met spikes of stiletto’s

Al sinds het eerste ontwerp zijn de schoenen voer voor discussie. Either you love them or you hate them. Maar één ding is zeker: verkopen doen Crocs als zoete broodjes. Wereldwijd willen merken daar een graantje van meepikken, dus brengen ze regelmatig vernieuwende versies op de markt. De ene al wat gekker dan de ander. Recent zien we zelfs plastic klompen met stiletto’s én je hebt er ook met spikes en zilveren kettingen. 

  1. Tommy Hilfiger brengt genderneutrale kledinglijn uit: “Het is altijd onze droom geweest om mode te creëren voor iedereen”
    3

    Tommy Hilfiger brengt genderneu­tra­le kleding­lijn uit: “Het is altijd onze droom geweest om mode te creëren voor iedereen”

    Tommy Hilfiger komt deze zomer met een uitzonderlijke collectie. Het Amerikaanse kledingmerk heeft samen met de non-binaire activist Indya Moor een genderneutraal assortiment ontworpen. De samenwerking tussen Tommy en Indya bouwt voort op Tommy Hilfiger’s ambitieuze ‘People’s Place’-programma, een platform met als missie de vertegenwoordiging van diverse groepen in de mode te bevorderen.