Volledig scherm
© Thinkstock

NINA tipt: onze 17 favoriete beautyproducten van 2017

2017 was het jaar van de fidget spinners, De Mol en duizenden twintigers die uit volle borst de Samsonrock meekweelden. Maar ook van heel wat beautyproducten die een plekje in ons hart en een plaatsje in onze badkamer wisten te veroveren. NINA's beauty editors Eva en Sophie delen dan ook hun favoriete producten van het afgelopen jaar. Voor moest je nog om een cadeautje verlegen zitten.

0 reacties

 1. De ‘Fox-eye’ of een ‘Liquid glow’: Beautyredactrice Sophie deelt haar 20 favoriete ontdekkingen van 2020

  De ‘Fox-eye’ of een ‘Liquid glow’: Beautyre­dac­tri­ce Sophie deelt haar 20 favoriete ontdekkin­gen van 2020

  Beautyredactrice Sophie kent de beautywereld als haar broekzak. Ook al bleef het deurtje van haar beautykastje dit jaar vaker gesloten, waren er het afgelopen jaar toch een aantal innovaties die haar hart hebben veroverd. Ze zet voor jou haar favoriete nieuwigheden in een top 20: een bloemlezing van de crème de la crème. “Eerlijk: veel make-up hebben we het voorbije jaar niet gedragen. Uitzondering op de regel: mascara. Wat daar nog vernieuwend aan kan zijn? Veel.”
 1. Onverwachtse blikvanger op de inauguratie van Biden? De wanten van Bernie Sanders (+9 lookalikes om te shoppen)

  Onverwacht­se blikvanger op de inaugura­tie van Biden? De wanten van Bernie Sanders (+9 lookalikes om te shoppen)

  Bij de inauguratie ging veel aandacht naar de outfits van de aanwezigen. De turquise jurk van Jill Biden, Kamala Harris en Michelle Obama in ’t paars, Lady Gaga die een grote broche van een gouden vredesduif droeg. Maar het was een zeer onverwachte gast die hen wist af te troeven: Bernie Sanders. Vooral zijn opvallende wollen wanten stalen de show. Wij zochten er ook enkele uit. Die komen goed van pas, aangezien de temperaturen de komende dagen weer een duik nemen.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"