Nike ontwikkelt schoen voor dokters en verplegers: nike air zoom pulse
Volledig scherm
Nike ontwikkelt schoen voor dokters en verplegers: nike air zoom pulse © Nike

Nike ontwikkelt speciale schoen voor zorgverleners, verpleegkundigen en dokters: “Een schoen voor dagelijkse helden”

Nike heeft een speciale schoen ontwikkeld voor haar “dagelijkse helden” zoals dokters en verplegers. De schoenengigant wil daarmee de fysiek en mentaal veeleisende job van de zorgverleners verlichten. Zo is de schoen met één hand aan te trekken, is het beschermd tegen vlekken en dankzij de stevige hiel met soepele zool perfect voor lange dagen.

27 reacties

 • Leen Jacobs

  1 jaar geleden
  En ook voor ons onderhoudsploeg, de logistieke ploeg, onze keukenvloer, die lopen veel kilometers en verdienen goed schoeisel :)
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Een goed paar orthopedische sandalen doen wonderen.
 • Patrick Mechels

  1 jaar geleden
  Goede veilige stevige schoenen is zeer belangrijk voor mensen die dagelijks zwaar lichamelijk werk doen. Je hebt in de zorginstellingen momenteel een overschot aan denkers en een tekort aan doeners. De denkers hebben een zitband nodig achter hun bureau zodat hun achterste niet door zou gaan liggen. Gelukkig dat de natuur zorgde dat dat deel van je lichaam zelf sluit...Je kan tegenwoordig niet genoeg vindingrijk en preventief te werk gaan voor alle medewerkers.
 • Michel Jacobs

  1 jaar geleden
  Ik heb als verpleger vooral een chronische ontsteking van de achillespees opgelopen met hun Nike Air Huaraches waarop die bij een sportinspanning kapot gesprongen is. Van een prof biokinetica aan de KUL weet ik dat ze daar bekende sportlui in het verleden al veel schadevergoeding voor betaald hebben.Nike heeft me op een flinke operatie,een 30 cm lang litteken en een jaar pijn getrakteerd.Dus nee, bedankt, ik heb mijn collega's al gewaarschuwd voor hun rommel.
 • Annick Puylaert

  1 jaar geleden
  Typisch, de rest van de zorg speelt geen rol. Dames &heren die tevens als poets ook werken in de zorg & 8 uur werken lopen ook veel rond en ik denk dat deze mensen het ook kunnen gebruiken.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug