Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Nike krijgt boete van Europa

De Amerikaanse producent van sportkledij Nike heeft een boete van 12,5 miljoen euro gekregen van de Europese Commissie. Nike kreeg de boete omdat het concern sommige licentiehouders een verbod oplegde om producten van sportclubs te verkopen in andere landen of online. 

 1. Wint Joe Biden de verkiezingen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

  Wint Joe Biden de verkiezin­gen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

  Joe Biden is niet alleen in de running om Amerika’s nieuwe president te worden. Hij heeft ook grootse ambities in de beautywereld, blijkbaar. Niet heus, natuurlijk, maar ‘Biden Beauty’ is wel een feit. En de anonieme bollebozen achter het nieuwe cosmeticamerk ijveren voor blauw als dé trend van dit najaar ... ook in de stemhokjes. “Want blauw doet oranje in het niks verdwijnen.”
 2. Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”
  PREMIUM

  Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”

  ’s Lands bekendste strafpleiter Jef Vermassen (73) wordt weer opa. Dochter Jasmine schenkt hem een kleinkind, z’n zesde al. Zal dan aan de zijlijn razend enthousiast staan supporteren: ‘moeke’ Vera, Jefs vrouw. Een dubbelgesprek over spoedkeizersnedes – “Ik hoop dat jij dat niet moet meemaken” – en eeuwige liefde – “dat bestáát, kijk naar Jef en mij”.