De bewuste vuile sneakers van Gucci.
Volledig scherm
De bewuste vuile sneakers van Gucci. © Matches Fashion.

Nieuwe Gucci-schoenen zijn vuile afgetrapte sneakers... die 690 euro kosten

Heb je nog een paar vuile sneakers thuis liggen die je eigenlijk wou weggooien? Hou ze dan maar bij. Verschillende designermerken zoals Gucci, Maison Margiela en Golden Goose verkopen namelijk voorgemaakte vuile sneakers en vragen daar grof geld voor. Op sociale media kunnen mensen er in ieder geval niet over zwijgen.

5 reacties

 • Goetghebeur Peter

  3 jaar geleden
  Amai....koek/koek
 • De Waen Luc

  3 jaar geleden
  Kunst ? Dit is gewoon uitbuiting van de primitieve domme mens
 • Anthony Vandooren

  3 jaar geleden
  Doe normaal man
 • Stephaan Van den Broeck

  3 jaar geleden
  En dan klagen we dat de koopkracht niet meer is wat het was? Of is het misschien dat we nu enkel belachelijk dure belachelijke dingen willen kopen?
 • Stefan Vantstraat

  3 jaar geleden
  Raar!
 1. Van een laag dotje tot de ‘twist detail’. Haarstylist Nanja Massy tipt 3 handige back to school kapsels voor kinderen

  Van een laag dotje tot de ‘twist detail’. Haarsty­list Nanja Massy tipt 3 handige back to school kapsels voor kinderen

  1 september staat weer voor de deur en dat betekent drukke ochtenden, zeker voor ouders met jonge, schoolgaande kinderen. Het back-to-school routine kan nogal overweldigend zijn, en je wilt zoon- of dochterlief natuurlijk niet de deur uit sturen met een warrig kapsel. Haarstylist Nanja Massy tipt drie makkelijke kapsels voor kinderen die in één-twee-drie gefikst zijn.
 2. Kapper verklapt 5 meest voorkomende kapselfrustraties en wat je eraan kan doen: “Laat je niet vangen door dure keratineshampoos”

  Kapper verklapt 5 meest voorkomen­de kapselfrus­tra­ties en wat je eraan kan doen: “Laat je niet vangen door dure keratine­sham­poos”

  Je kapsel is een deel van je identiteit. Het is het eerste dat je opvalt in de spiegel én het eerste dat anderen zien. Kortom, een essentieel stukje dus in de puzzel van je persoonlijkheid, net zoals je make-up en kledingstijl. Maar wat als je innerlijke ik en je uiterlijke coupe op een andere golflengte blijken te zitten? Kapper Stijn Pellegrims verklapt de meest gehoorde uitspraken in zijn kappersstoel en vertelt precies wat je eraan kan doen.