Vero Moda
Volledig scherm
© Vero Moda

Nieuw jaar, nieuw haar: de beste kapsels voor putje winter

Een nieuw jaar, een nieuwe jij. Niets dat ons zo kan doen verlangen naar verandering als het aanpassen van dat laatste cijfertje in het jaartal. En niets dat zo'n transformatie teweeg kan brengen als een nieuw kapsel. Dit zijn alvast de grote kanshebbers voor 2018.

1 reactie

 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  Allemaal kort bah
 1. 5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

  5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

  Dinsdagavond overleed mode-icoon Ghislaine Nuytten (67) onverwacht aan een hartstilstand. Ze was Vlaanderens eerste internationale topmodel en presenteerde tal van televisieprogramma’s. Maar bovenal was ze een soort patroonheilige van de Belgische mode, iemand die merken in de schijnwerpers zette en mensen met elkaar verbond. Vijf namen uit de Belgische mode vertellen wat haar zo bijzonder maakte. “Sommige mensen in het modewereldje hebben de neiging zich net dat beetje beter voelen dan anderen. Dat gevoel had je bij haar nooit.”
 1. Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure haarborstels voor onder de kerstboom: “Gaat decennialang mee en doet wonderen voor je haar”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt goedkope en dure haarbor­stels voor onder de kerstboom: “Gaat decennia­lang mee en doet wonderen voor je haar”

  Ben je nog op zoek naar een lastminute beautycadeautje voor een belangrijke vrouw in je leven (of voor jezelf)? Zoek niet verder! Parfum en make-up zijn voor de hand liggend en minder origineel, dus waarom niet eens een kwaliteitsvolle haarborstel cadeau doen? Het is een geschenk dat écht van pas komt - het is iets dat vrouwen (als het goed zit) dagelijks gebruiken - en dus enorm geapprecieerd zal worden. Maar welke haarborstel kies je best? Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt 7 verschillende modellen. “Zelfs de hardnekkigste knopen zijn niet bestand tegen deze borstel.”